POTPUNA KONTROLA, NEOGRANIČEN KOMFOR I OGROMNA UŠTEDA UZ SISTEM KUĆE KOJA OSEĆA! OSETITE PROMENU!

Luksuzni individualni stambeni objekat 1, Kumodraž, Beograd

←   Povratak na reference
Izabrano površinsko grejanje i hlaÄ‘enje spada u niskotemperaturno racionalno grejanje i hlaÄ‘enje i idealnu klimu. Kompletan objekat je uraÄ‘en sa podnim Euroval(link) cevima, zidnim Hitherm(link) panelima ispod maltera i plafonskim Hitherm(link) panelima ispod maltera za hlaÄ‘enje prostora.

Kompletan sistem niskotemperaturskog grejanja i hlaÄ‘enja integrisan je u površine objekta tako da je nevidljiv što znatno olakšava posao osobama koje se bave enterijerom.

Ovakav sistem grejanja i hlađenja idealan je za objekte i osobe koje teže zdravom sistemu grejanja i hlađenja zbog svog načina rada koji obezbeđuje prijatnu temperaturu u svakom delu prostora.

Upravo se zbog ovih prednosti investitor odlučio za ovakav sistem grejanja koji obezbeÄ‘uje idealnu klimu, zdrav prostor, štedi energiju i uklapa se u sve enterijere. Bitno je napomenuti da se ovaj objekat greje i hladi uz pomoć toplotne pumpe koja oduzima energiju iz zemlje uz pomoć geotermalnih sondi. Sonde su rasporeÄ‘ene oko objekta i time je postignuta energetska nezavisnost samog objekta od klasičnih (neobnovljivih) izvora energije.

Partneri i brendovi koje zastupamo

Međunarodna i domaća saradnja