POTPUNA KONTROLA, NEOGRANIČEN KOMFOR I OGROMNA UŠTEDA UZ SISTEM KUĆE KOJA OSEĆA! OSETITE PROMENU!

Srpski Centar za Energetsku Efikasnost

←   Povratak na reference
Srpski Centar za Energetsku Efikasnost je zamišljen kao jedinstven edukativni centar na ovim prostorima, pa je kao takav morao da ponudi ekološko, energetski efikasno rešenje za potrebe grejaja i hlaÄ‘enja.

Prostor površine 240 m² ureÄ‘en je površinskim grejanjem i hlaÄ‘enjem. Za potrebe grejanja ugraÄ‘eni su podni Klima Modul paneli i zidni Hittherm Compact paneli, koji pripadaju grupi proizvoda pogodnih za rekonstrukciju prostora. HlaÄ‘enje se, pored zidnih panela, vrši i preko površina plafona ispod kojih su instalirani Klima Modul plafonski paneli. Ceo sistem grejanja i hlaÄ‘enja je nevidljiv što je od suštinskog značaja za ureÄ‘enje enterijera.

Izvori energije su toplotna pumpa vazduh/voda i kotao na biomasu, a nadzor, kontrola i upravljenje izvorima energije, temperaturama u svakoj prostoriji i potrošnji celog objekta vrši se putem Universum i Scada sistema.

Ovakvim sistemom ispunjena je misija da SCEE ponudi najzdraviji i najekonomičniji vid grejanja i hlaÄ‘enja uz istovremeno očuvanje enterijera i potpunu kontrolu troškova.

Partneri i brendovi koje zastupamo

Međunarodna i domaća saradnja