POTPUNA KONTROLA, NEOGRANIČEN KOMFOR I OGROMNA UŠTEDA UZ SISTEM KUĆE KOJA OSEĆA! OSETITE PROMENU!

Luksuzni objekat Dedinje

←   Povratak na reference
Za racionalno grejanje i hlaÄ‘enje i idealno klimu izabrano je površinsko grejanje. Ovaj sistem grejanja i hlaÄ‘enja obezbeÄ‘uje prijatnu temperaturu u svakom delu prostora. Zbog toga je idealan za sve one koji teže zdravom sistemu grejanja i hlaÄ‘enja.

Kako bi se omogućila idealna klima, zdrav prostor, štednja energije i kako bi se uklopilo u sve enterijere, investitor se odlučio kombinaciju Harreitherovih proizvoda. Podno grejanje je uraÄ‘eno kombinacijom Euroval(link) cevi i Klima Modul(link) podnih panela. Na zidove su ispod maltera ugraÄ‘eni Hitherm(link) paneli koji se koriste i za grejanje i za hlaÄ‘enje, dok su za plafonsko hlaÄ‘enje ugraÄ‘eni Kilma Modul(link) plafonski paneli.

Objekat je interesantan izmedju ostalog i zbog velikih staklenih povrsina, pa je zato napravljena idealna kombinacija sa visokoefikasnim Harreitherovim panelima. Izvor toplote za ovo niskotemperatursko grejanje je toplotna pumpa vazduh/voda dok se za najhladnije zimske dane koristi i instalacija na prirodni gas.

Partneri i brendovi koje zastupamo

Međunarodna i domaća saradnja